Hulp nodig?

Heb jij vragen of hulp nodig rond het organiseren van passend onderwijs en/of jeugdhulp? Neem dan bijvoorbeeld contact op met de advieslijn van Balans, vereniging voor ouders, Ouders & Onderwijs, Jeugdstem, Stichting KOG, Het Juiste Loket, Ieder(In), onafhankelijke clientondersteuning en dat soort organisaties.

Dat zijn en blijven Wassen Neuzen, maar het kan je misschien wel verder helpen. Maar het is vooral belangrijk contact te zoeken met andere ouders. Bijvoorbeeld via bijeenkomsten, zie ‘Activiteiten‘ en/of via social media groepen. Zoals de Facebookgroepen ‘Onderwijsaffaire’, ‘Boze ouders in het onderwijs’, ‘Platform voor ouders van thuiszitters’, ‘Ouderplatform SOS Jeugdzorg’, ‘Stop Jeugdzorg’ en ‘Jeugdzorg Missers’. 

Join our community on Discord!

Wij hebben een ‘Ouders in Opstand’ community in een Discord Server: ‘Ouders in Opstand’. Met deze link kun je een (als je wilt anoniem) account voor maken en daarmee in de groep komen. 

Volg ons WhatsApp kanaal!

Volg voor nieuws, tips en informatie ook ons WhatsApp kanaal via deze link: https://whatsapp.com/channel/0029VaWHGTLI1rceVKPqoG3k